Doprava zdarma nad 1000,- Kč

Podmínky pro vrácení zboží:

Zboží nám můžete použité a v originálním obalu vrátit během prvních 30 dnů od doručení zboží.

Kdy nelze vrátit zboží či odstoupit od smlouvy:

  • o dodávce zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
  • o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit (např. nalepovací podprsenky, punčochy, punčochové kalhoty, ponožky, vycpávky do podrpsenky, kosmetika, erotické pomůcky, BDSM pomůcky apod.)

V případě sortimentu intimního charakteru, jakým je např. spodní prádlo, zboží nesmí být nikterak užíváno. Spotřebitel má právo si zboží vyzkoušet s tím, že dodrží základní hygienické předpoklady takového vyzkoušení – zkoušet přes spodní prádlo nebo použít např. přibalené ochranné folie (v případě kalhotek, plavek a podobného sortimentu). Nedodrží-li stanovené hygienické podmínky, šlo by již o zboží, které nelze na základě směrnice 97/7/ES o ochraně spotřebitele v případě smluv uzavřených na dálku pro svůj charakter vrátit.

 

Odstoupení od smlouvy uzavřené za pomoci prostředků komunikace na dálku ze strany kupujícího

V případě, že jste spotřebitel, máte dle § 1829 občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb.) právo zakoupené zboží vrátit bez udání důvodu a to do 14 kalendářních dnů od data převzetí zboží. Nárok máte i v případě, že objednávku učiníte po internetu s osobním odběrem na některém z našich výdejních míst. V případě, že nejste spotřebitel, tedy zboží nakupujete v rámci své obchodní či podnikatelské činnosti (o čemž rozhoduje uvedení IČ na nákupním dokladu), právo na odstoupení vám nevzniká, neboť zákon tuto možnost neuvádí.

Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, prosíme Vás o dodržení níže uvedených podmínek:

  • Nejjednodušší způsob žádosti o vrácení zboží, navštivte svůj profil a v sekci objednávky naleznete tlačítko „vrátit zboží“ a vyplňte formulář. Nebo zašlete zboží a dopis na email Info@madlegend.cz s textem: Žádám odstoupení od smlouvy ze dne DD.MM.RRRR, číslo faktury (objednávky) a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží (pokud požadujete vrácení peněz na účet, uveďte prosím číslo účtu)
  • Zboží, které budete odesílat v souvislosti s odstoupením od smlouvy do 14 dnů od jeho převzetí zpět na naši adresu (Anna Kučerová, Panenska 29, 466 01 Jablonec nad Nisou) prosím dobře zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Zboží uveďte pokud možno do původního stavu a kompletní (včetně, baterií, návodu, dárků zdarma, identifikačních prvků ( nálepek, etiket atd.), předejdete tím možnému snížení vrácené částky o náklady vynaložené na uvedení zboží do původního stavu. Zboží doporučujeme pojistit. Neposílejte toto zboží na dobírku – nebude převzato. V případě nedodržení některé z uvedených náležitostí má prodávající právo odmítnout vrácené zboží nebo poměrně snížit částku, za kterou bude zboží přijato zpět.
  • Peníze za zboží Vám zašleme na Váš bankovní účet co nejdříve, nejpozději do 30 dnů od dnů od odstoupení od smlouvy, ne však dříve než dojde k doručení vraceného zboží zpět k nám. Náklady na přepravu zboží zpět jsou v tomto případě na straně kupujícího.
  • Je-li společně se zbožím poskytnut kupujícímu dárek, je darovací smlouva mezi prodávajícím a kupujícím uzavřena s rozvazovací podmínkou, že dojde-li k odstoupení od kupní smlouvy kupujícím, pozbývá darovací smlouva ohledně takového dárku účinnosti a kupující je povinen spolu se zbožím prodávajícímu vrátit i poskytnutý dárek.
  • K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce

 

 

Chcete nám vrátit zboží, které jste si u nás zakoupili? Dáváme vám možnost 30 dní od zakoupení zboží. Místo 14 dnů, které určuje zákon.

Pro žádost o vrácení zboží navštivte svůj profil a v objednávkách najdete tlačítko „Vrátit zboží“. Po kliknutí na tento odkaz vyplníte formulář a je hotovo. Pak už jen stačí odeslat zboží na naší adrese.

Podmínky odstoupení od smlouvy najdete níže.

 

Vrácení zboží do 14 dnů od doručení.

Zboží zakoupené v obchodě www.madlegend.cz, můžete kdykoli během 14 dnů (od doručení zboží) vrátit bez udání důvodů. Prosím využijte proto formulář níže, nebo nám prosím napište email dle vzoru, který je níže na této stránce.

Využijte formulář níže.

(V souladu s § 1829, odst. (1) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a nařízení č. 363/2013 Sb., nařízení vlády o vzorovém poučení o právu na odstoupení od smluv uzavřených distančním způsobem nebo mimo obchodní prostory a vzorovém formuláři pro odstoupení od těchto smluv)

Odstoupení od smlouvy

Adresát:

Anna Kučerová

Panenska 29

46601 Jablonec nad Nisou

Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu zboží ………….. pod číslem objednávky ………….. .

Datum objednání:
Datum obdržení:
Jméno a příjmení spotřebitele:
Adresa spotřebitele:
Číslo účtu pro vrácení platby:

Podpis spotřebitele: (pouze pokud je tento formulář zasílán v listinné podobě)

Datum:

Výměna zboží za jiné do 60 dnů od zakoupení zboží.

Pokud se vám z nějakého důvodu zboží nelíbí a rádi byste ho vyměnili za jiné, tak máme pro vás dobrou zprávu. Do 60 dnů od doručení zboží nám ho můžete vrátit a vybrat si jiné. (upozornění: zboží nesmí vykazovat znaky opotřebení a u oblečení je třeba vyměnit nenošené zboží z hygienických důvodů).

Do ceny zboží se nezapočítává poštovné. Tedy pouze cena zboží. V případě, že vyměníte zboží do 14 dnů a vyberete si levnější položku, tak vám bude zbytek peněz převeden na bankovní účet. V případě, že vyměňujete zboží mezi 15-60 dnem od doručení, tak je třeba si vybrat zboží v minimálně stejné hodnotě, v které jste zakoupili předchozí zboží. Děkujeme za pochopení.

V případě požadované výměny nás prosím kontaktujte buď na email :  info(a)madlegend.cz

 

Celé obchodní podmínky, včetně vrácení zboží najdete zde….

 

Nákupní košík

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Pokračovat V Nákupu